Friday, August 27, 2004

Har der været mennesker på månen ?

En af de største og mest kendte konspirationsteorier nogensinde er spørgsmålet om månelandingen. Den 20. juli 1969 kravlede Neil Armstrong ud fra "The Eagle", Apollo 11 missionens landingskapsel, klatrede ned ad stigen og satte sin fod på Månen med ordene: "Et lille skridt for mennesket, et kæmpe spring for menneskeheden."

Der er mennesker, som mener, at det hele var fup og svindel og deres argumenter baserer sig på teorier om: Den radioaktive stråling, Landingsmodulet, Manglende støv på landingsmodulet, Det bølgende flag, Ingen stjerner på billederne, Skyggerne, Skyggernes vinkel, Døde astronauter, Gasraketter i vakuum, Landingen i Stillehavet, Russernes holdning, Månestenene

1) Strålingen: Jorden er omgivet af Van Allen strålingsbælter og det, sammen med strålingen i det ydre rum burde have dræbt astronauterne.
2) Landingsmodulet: Landingsmodulet var så ustabilt, at hvis astronauterne bevægede sig bare en lille smule rundt i det, ville det miste balancen. Der var ingen månestøv på månelanderens alumininiumsbeklædte ben og fødder?
3) Det bølgende flag: Da månen er lufttom kan det ikke lade sig gøre med et bølgende flag.
4) Den manglende raketflamme: Take-off fra månen var forfalsket for der manglede en synlig raketflamme.
5) Ingen stjerner på billederne: Man kan ikke se stjerner på nogen af NASAs mange fotomontager fra Månen.
6) De mystiske skygger: Solen er eneste lyskilde på månen, og derfor bør skygger på månen være paralelle, på nogle billeder fra månen er der genstande med lange skygger
7) Gasraketter kan ikke virke i vakuum: Raketten ikke opretholde et højtryk inde i gaskammeret, fordi det store tomme rum, vakuum, suger gasserne ud gennem dysehalsen, lige så hurtigt som man kan tilføre brændstoffet inde i gaskammeret.
8) Den farefulde landing: Månekapslen ankommer til jorden med en hastighed som er minimum 11km/sek. Apollokapslen havde hverken bremseraketter eller varmekakler monteret. Uden vinger og bremsemotorer vil enhver returprobe der kommer med 11km/sek. brænde op i atmosfæren.
9) Landingen i vandet: Kapslens vertikale fald mod havoverfladen er på cirka 40 km/timen og da kapslen dykker maksimalt 50 centimeter ned i vandet, betyder det at hele faldhastigheden på 40 km/t skal nedbremses på kun 50 centimeter. En så voldsom opbremsning er livsfarlig og vil medføre indre kvæstelser medmindre man sad fastgjort i specielle "fjeder stole" eller lignende.

Min søn er overbevist om, at mennesket ikke har været på månen på grund af det bølgende flag, han har set det i en tidligere udseendelse i DR1. Præsident Kennedy annoncerede i sin tale i 1961, at man ville sætte en mand på Månen før slutningen af 60'erne. Hvilke beviser har vi egentlig for, at mennesket nogensinde har været på månen? Kunne det hele have været et stort fupnummer foranlediget af den kolde krig ? Er Danmark et socialistisk land ? Er DR1 en socialistisk TV-kanal, der fører anti-amerikansk propaganda ? Man kan også læse en artikel om emnet på dette links.

See who links to your web site.