Sunday, November 28, 2004

Kan vand optage pyramideenergi?

Pyramideforskere er enige om, at vand er i stand til at optage og videregive pyramideenergi. Når denne energi overføres til vand bør det kunne konstateres i form af væsentlige ændringer i vandmolekyler i en pyramide.

Vandet bliver opladet ved at placere det i en plasticskål, enten under, i midten eller på toppen af pyramiden, og når vandet er opladet, har det de samme evner til at »virke« som en pyramide.

Vand som indeholder pyramideenergi skulle have en øget fordampning, føles mere køligt og smage friskere og renere end almindeligt vand.

Efter sigende skulle pyramidevand være velgørende, og have en kurativ virkning. Folk og kæledyr, som har drukket det, siges at føle sig bedre tilpas og se bedre ud. Kæledyrenes hårlag bliver mere blankt. Burfugle synger bedre og fuglenes farvede fjer bliver klarere i farven. Vi har modtaget rapporter om, at ledbetændelse, som blev behandlet med omslag af pyramidevand, blev lindret, og at vandet i andre tilfælde eliminerer smerter og andre problemer i forbindelse med ledbetændelse. Pyramidevand på sår, brandsår, hudafskrabninger, læsioner, modermærker, skønhedspletter, erstatningsvæv, neglerødder, vorter og forskellige hudproblemer tilsyneladende modsvarer de ellers anvendte behandlingsmidler. Kilde: Toth og Nielsen uden dokumentation.

Borg Jensen er endnu mere svævende og begejstret:

Kæledyr af alle arter snakker, pludrer og synger mere af livsglæde. En glad fugl får hurtigere skønne fjer. Med andre ord, farverne får »knald«.« Også akvarister kan ifølge Borg Jensen have glæde af det behandlede vand. Man bør dog kun tilsætte akvariet en liter pyramidevand i døgnet, ellers risikerer man, at fiskene får chok. »Det vil holde Deres akvarie renere,« skriver han. »Sorte mollier vil yngle hyppigere uden nedværdigelse. Fiskene vil blive mere aktive og nogle vil forandre karakter.«

Tanken om, at sorte mollier føler nedværdigelse ved at yngle, vil sikkert komme som en overraskelse for de fleste akvarister, men det er da rart at vide, at man kan stive fiskenes selvfølelse af med lidt pyramidevand. Man skal i øvrigt være en særdeles tålmodig iagttager for at kunne fastslå, om ens fisk på et givet tidspunkt ændrer karakter og i hvilken retning. Har man ikke den fornødne tålmodighed, kan man nok klare sig med en smule selvsuggestion.

Er det muligt at påvise nogen forskel mellem pyramidebehandlet vand og almindeligt postevand?

Tror du på pyramidevandets evner?

Og hvis påstanden er rigtig, hvad kan man så anvende pyramidebehandlet vand til?

Der er en rigtig god artikel om pyramideenergi på Skeptica, som kan anbefales at læse for interesserede.

See who links to your web site.